YOGA

Dana van Nimwegen combineert graag haar twee passies: yoga en muziek maken. Dit vind je terug in de yogalessen van Dana door haar veelzijdige gebruik van muziek. Dana bespeelt regelmatig het harmonium in de lessen en deelt graag haar veelzijdige muzikale interesses in diverse muziekstijlen door een gevarieerde playlist.

Opleiding
Vanuit beginselen ben ik opgeleid Hatha yogadocente. Inmiddels heb ik ook een specialisatie in Yin Yoga vanuit de 5 elementenleer. Deze opleiding heb ik gevolgd bij www.stillnessinyoga.com. Hieraan verbonden was de specialisatie in Kriya meditaties. Beiden geaccrediteerd bij Yoga Vereniging Nederland en Yoga Alliance (500 + 100h). Binnenkort rond ik een 500 uurs opleiding af bij www.namonamah.nl met mijn onderzoek naar twee ademtechnieken binnen de yogalessen.

Yogalessen
Wekelijks geef ik les bij www.happyyoga.nl in Groningen. Samen met mijn zus heb ik een prachtige yogastudio in Groningen stad. Daarnaast geef ik regelmatig workshops waarin een thema wordt uitgelicht. Houd de agenda in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief op de website!

werkwijze