Pianoles

Pianoles voor kinderen

Ik geef pianoles aan kinderen vanaf 5 jaar. Jonger is mogelijk, maar afhankelijk van de motorische ontwikkeling van het kind. Ik ben gespecialiseerd in het geven van pianolessen aan de zeer jonge beginnende leerling. Er zal met een auditieve lesmethode gestart worden en elke pianoles is op het kind afgestemd, zodat er spelenderwijs muziek gemaakt kan worden. Kinderen vanaf 7 jaar volgen een gangbare methode, uiteraard aangevuld met op maat gekozen repertoire.


Pianoles voor jongeren

Elke pianoles is uniek, ook voor de jongere. Naast het spelen van klassiek piano-repertoire is er ook de mogelijkheid tot het spelen van de nieuwste popliedjes. Het spelen van akkoorden zal naast het lezen van noten aan bod komen indien daar vraag naar is.


Pianoles voor volwassenen

Ik geef pianoles aan alle leeftijden. Je bent nooit te oud om piano te leren spelen. Gelukkig hoef je niet meer kinderachtig repertoire te spelen als beginnend volwassen pianist. Voor volwassenen zal er een programma op maat gemaakt worden in de pianoles. Ik ben ook gespecialiseerd in het lesgeven aan gevorderde leerlingen. Voor volwassenen die al langer pianospelen is er dus ook plek!

Aanschaf van een instrument

Wanneer u op pianoles wilt, is het een voorwaarde dat u beschikt over een goed en het liefst een akoestisch instrument. U kunt een instrument kopen, huren of kiezen voor een huurkoopregeling. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen.

Locatie en tarieven

In Groningen geef ik bij mij thuis les op een mooie vleugel in de Oosterparkwijk in Groningen. Dit is nabij het centrum van Groningen.

 

Lesdagen

Maandagavond

Dinsdagochtend en middag op het USVA

Woensdagmiddag en avond

Donderdagavond

 

Tarieven
30 minuten pianoles €22,-
45 minuten pianoles €31,50

A High-quality Residential Painting and Decorating Company in London. Provides Free Estimates and Quotes. Committed to Customer Satisfaction.
Oppening Hours
Get In Touch