PIANISTE

Kamermuziek

Tijdens mijn studie aan het Conservatorium van Utrecht woonde ik bij zangdocente Henny Diemer en heb ik veel studenten klassiek zang begeleid.

Mijn Master Kamermuziek heb ik afgerond met een concertprogramma met celliste Tara Kumar. Hiervoor kregen we masterclasses van onder andere Gavriel LipkindTimora Rosler en Ran Varon. Via Stichting Muziek In Huis hebben Tara en ik een tweejarige reeks concerten aangeboden gekregen. Ik ben blijven musiceren met violiste Hartini van Rijssel. Met zangeres Carolina Luppers en zangeres Esther Burgstra heb ik concerten gegeven in de Randstad. Altvioliste Melanie van Overbeeke heb ik begeleid naar haar examens. 

Zeister Mannenkoor

Van 2012 tot 2018 ben ik als pianiste en als repetitor verbonden geweest aan het Zeister Mannenkoor. Met veel plezier heb ik elke donderdagavond aan de Torenlaan in Zeist de mannen achter de piano begeleid.

Solo

Als pianiste speel ik regelmatig (achtergrond) muziek tijdens bruiloften, uitvaarten, kerkdiensten en andere bijzondere aangelegenheden. U kunt mij hiervoor boeken. Prijs is altijd op aanvraag.