Pianoles

Pianoles voor kinderen

Ik geef pianoles aan kinderen vanaf 5 jaar. Jonger is mogelijk, maar afhankelijk van de motorische ontwikkeling van het kind. Ik ben gespecialiseerd in het geven van pianolessen aan de zeer jonge beginnende leerling. Er zal met een auditieve lesmethode gestart worden en elke pianoles is op het kind afgestemd, zodat er spelenderwijs muziek gemaakt kan worden. Kinderen vanaf 7 jaar volgen een gangbare methode, uiteraard aangevuld met op maat gekozen repertoire.

Via Whatsapp en mail worden er geluidsopnames en beeldmateriaal verstuurd, zodat er thuis ook gemakkelijk muziek gemaakt kan worden. 

Pianoles voor jongeren

Elke pianoles is uniek, ook voor de jongere. Naast het spelen van klassiek pianorepertoire is er ook de mogelijkheid tot het spelen van de nieuwste popliedjes. Het spelen van akkoorden zal naast het lezen van noten aan bod komen indien daar vraag naar is.

 

Pianoles voor volwassenen

Ik geef pianoles aan alle leeftijden. Je bent nooit te oud om piano te leren spelen. Gelukkig hoef je niet meer kinderachtig repertoire te spelen als beginnend volwassen pianist. Voor volwassenen zal er een programma op maat gemaakt worden in de pianoles. Ik ben ook gespecialiseerd in het lesgeven aan gevorderde leerlingen. Voor volwassenen die al langer pianospelen is er dus ook plek!

Aanschaf van een instrument

Wanneer u op pianoles wilt, is het een voorwaarde dat u beschikt over een goed en het liefst een akoestisch instrument. U kunt een instrument kopen, huren of kiezen voor een huurkoopregeling. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen.

Locatie en tarieven

In Groningen geef ik bij mij thuis les op een mooie Kawai vleugel in de Oosterparkwijk in Groningen. Dit is nabij het centrum van Groningen.

LESDAGEN
Maandagavond
Dinsdagochtend -en middag op het USVA
Woensdagmiddag -en avond
Donderdagavond

TARIEVEN
30 minuten pianoles €22,-
45 minuten pianoles €31,50
60 minuten pianoles €40,-

Een proefles kost €15,- en is ter kennismaking. 

Ieder jaar vinden er twee voorspeelmiddagen plaats en zijn er geregeld groepslessen. Als lid van de EPTA (European Piano Teachers Association) behoren het afnemen van graadexamens als een mogelijkheid.